Word je graag begeleid bij de afwerking van je koopappartement?

Wij verkopen onze sociale koopappartementen in de Slangstraat onafgewerkt. Dit betekent natuurlijk dat je als koper zelf nog dient in te staan voor de afwerking. Op deze manier kan de je naar eigen smaak kiezen hoe het appartement ingekleed wordt.

Uit ervaring hebben wij geleerd dat de afwerking van de koopappartementen een uitdaging kan lijken. Daarom bieden wij je de optie aan om je te begeleiden bij de afwerking van de vloer of laminaat/ parket, keuken, badkamer én binnendeuren. Zo heb je bij twijfel de steun van het team van De Zonnige Woonst waar je altijd op kan rekenen.

Wij kunnen helpen bij het kiezen van de juiste aannemers, opmaak van een ontwerpplan, … Het is belangrijk om te weten dat je nog steeds 100% vrij bent om te kiezen waar alles aangekocht wordt.

Verder is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat bepaalde delen door jezelf gedaan worden en andere met hulp van onze begeleiding. Door zelf keuzes te maken blijf je baas over je eigen budget. Zo houd je je eigen woning financieel haalbaar én betaalbaar.

En weet, we helpen je graag… en dit allemaal met een glimlach en een enorm enthousiasme!

Hulp bij afwerking